dissabte, 29 de desembre del 2012

Treball en equip


A poc a poc i a mesura d’anar-nos coneixent hem vist com l’engranatge encaixava més i millor. Així és com hem pogut acabar fent un projecte comú que malgrat tenir parts individuals ha tingut una coherència i ha acabat sent un únic treball .
El treball en equip ens ha proporcionat aprofitar els coneixements dels companys i enriquir-nos més personalment. Aquesta cooperació, ha aconeguit que fóssim un grup més sòlid. Quatre punts de vista diferents han donat un ventall més ampli de possibilitats que amb flexibilitat i comprensió han arribat a bon port.

El temps és sempre un dels inconvenients, però quan no hi arriba un ho pot fer el company (avui per tu i demà per mi) i així és com hem arribat sempre a les dates d’entrega.  La coordinació equitativa ha provocat que tots ens veiéssim en la dificultat de coordinar un grup i ens ha proporcionat comprendre les dificultats  que això comporta.

Ara ja podem dir que el grup Roland ha deixat de ser un grup per formar un EQUIP.

2 comentaris:

  1. A mi fer aquest treball m'ha servit per conèixer millor la realitat d'aquells països. I el treball en equip m'ha servit per saber cogestionar un projecte amb altres persones.

    Miquel.

    ResponElimina
  2. Sí la veritat és que de Moldàvia jo no en sabia res de res, i finalment tinc una visió del seu context històric i polític força àmplia. Trobo que ha estat bé fer un tema que en un inici ens semblava tan llunyà. Potser si no haguéssim fet aquest treball mai m'hagués apropat a aquesta cultura, en canvi hi ha temes més pròxims que hi ha més possibilitats que m'hi familiaritzi. No sé, al principi no ho veia massa clar, però al final ho he trobat molt enriquidor.

    Anna

    ResponElimina