dijous, 6 de desembre del 2012

Actitud digital cívica






Referent a l’actitud digital haig de dir que la gestió de la informació en el nostre grup ens ha anat prou bé. En les dues primeres PAC, els documents que necessitàvem guardar els hem guardat i anomenat correctament. De manera que n’hem pogut fer un ús eficient.

Sí que és cert que en aquesta 3a PAC ens hem trobat que havíem de gestionar com treballaríem els diferents apartats de la wiki i això ens ha portat a plantejar-nos si creàvem una carpeta per a cada apartat a l’àrea de fitxers o si treballàvem amb documents del GoogleDocs.
Personalment, jo encara tinc els meus dubtes de quina de les dues eines és millor. Possiblement perquè encara no domino cap de les dues eines. Avui, per exemple, he utilitzat el GoogleDocs i allà hi he deixat la informació que he fet servir. Potser el GoogleDocs ofereix més possibilitats a l’hora de compartir informació. Però jo encara no he après a crear carpetes amb el GoogleDocs i potser per aquest motiu encara preferiria l’Àrea de Fitxers. Intentarem estudiar-ho i acabar de veure com treballem millor :-)

En relació al respecte a l’autoria de les fonts haig de dir que hem començat (alguns de nosaltres, jo encara no, però ara ho començaré a fer) a utilitzar el sistema (Autor: Data) per referenciar d’on prové la font. Però encara no hem posat les fonts utilitzades en notes de referència o a la bibliografia. Ja ho farem. Jo he penjat a l’apartat del debat el punt 2.8 del material @ctitud digit@l corresponent a la citació per recordar com l’hem de fer.

4 comentaris:

  1. Diria que l'últim parràgraf m'ha sortit amb una lletra diferent, però no en sé el motiu ni com arreglar-ho. No sé per què passa...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja he arreglat aquest problema. Copiant aquest document al Word i tornant-lo a enganxar al blog.

      Elimina
  2. M'agradaria fer un comentari respecte de l'espai de debat de la UOC.
    I és que, per moltes carpetes que facis, sempre se t'acaben acumulant molt els missatges en d'altres pàgines (de seguida els missatges passen a d'altres pàgines), quan els fils de conversa són eterns, i costa molt "rescatar" les converses anteriors i fer converses simultànies. És terriblement incòmode.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, tens raó Mireia. Una mica incòmode sí que és seguir els fils de conversa quan són molt llargs.

      Elimina