divendres, 16 de novembre del 2012

Actitud digital cívica


Pel que fa aquest punt del treball en equip em de tenir comte certs criteris com el respecte pels companys. Hi ha hagut certs moments conflictius en que un membre del equip ( el Jamil) no ha participat tant com els altres. Tots el membres s’han escarrassat per dur a terme el treball. Després de les queixes continuades, aquest membre s’ha adonat que havia d’actuar i a fet l’esforç per integrar-se. Es per aquest motiu que el Jamil s’ha involucrat més en l’equip.

El respecte és un dels punts importants del treball . Els alumnes han desenvolupat un respecte els uns amb els altres i al cap i la fi han hagut d’entendre’s per formar un equip amb opinions semblants però unides en una mateixa idea. Hi han hagut relacions humanes que han propiciat una coneixença i confiança que han estat necessàries per poder consolidar unes idees, opinions i decisions importants per format l’equip i la finalització del treball .

La flexibilitat(temps) també ha sigut un factor a tenir en compte ja que tothom ha tingut un dilema seriós per poder confrontar el treball en equip. El temps que dedica cada membre de l’equip ha de ser elaborat individualment ja que ha de poder col·laborar en la realització del treball en qüestió.

Al llarg del treball totes les cerques han estat respectades ja que sempre s’han identificat les autories de les pagines on s’han estret les informacions respectives.

Certament hi pot haver problemes personals per part d’algun membre de l’equip. Es per aquest motiu que la comunicació ha de ser fluïda amb missatges i opinions per ajudar i socórrer el membre de l’equip. Tot es reflecteix amb una culminació satisfactòria del treball amb qüestió. Seguidament, el diàleg és un punt a tenir en compte al llarg del treball interactiu.

Cada membre de l’equip ha de tenir clares les seves competències. Es a dir, dividir les tasques respectives entre cada alumne, indicant exactament quin rol té cada membre de l’equip de treball en qüestió.

Com a conclusió, aquest treball s’ha regit pel respecte, exposant dubtes i opinions amb ordre i educació amb respostes protagonitzades per un civisme exemplar i dignes d’una paciència i resolució molt professional.

D’igual manera, l’ordre amb el qual el grup de treball ha actuat l’ha permès d’interactuar de forma eficient i eficaç segons tots els reptes que se’ls ha imposat. Pel que fa la seguretat, l’equip de treball ha tingut un cert compromís en mantenir una privadesa constant de tot el treball realitzat. Tota informació requerida era degudament verificada i investigada per tal de tenir una autoria fidel i sense cap tipus de font desconeguda.




1 comentari:

  1. Ei! Sí, crec que els ritmes de treball han estat diferents, però que, com a grup, ens n'hem sortit prou bé. Potser tu al principi vas trigar una mica a incorporar-te, i vam haver de cridar-te l'atenció, jo he estat una setmana absent (i, tot i que ho vaig avisar amb antelació, els companys i companyes ho devien notar), i potser l'Anna i el Miquel han estat una mica més constants.
    De tota manera, l'important és que hem funcionat molt bé com a equip. Que quan ha fallat un, la resta ha sabut respondre, i el fet que faltés un no ha impedit que la dinàmica del grup s'aturés. Això és molt important, i crec que, en el marc del nostre equip de treball, n'hem de fer una valoració molt positiva. Ens hem sabut complementar.

    ResponElimina