dissabte, 5 de gener del 2013

Actitud digital cívica


Durant aquesta darrera PAC, la nostra actitud digital cívica s'ha vist afectada per les vacances de Nadal, on hi ha hagut, com ens passa sovint, diversitat de ritmes pel que fa a la connexió i participació a les activitats de l'assignatura.

El que està molt bé és que hem assolit un nivell de cohesió grupal que ens ha ajudat a tenir en compte sempre els altres, a qui hem reservat tasques mentre no responia els missatges, confiant que les duria a terme quan fos present al debat, i hi ha hagut gairebé sempre una resposta positiva. Això demostra el sentit de la responsabilitat que han assumit i demostrat cadascuna de les persones integrants de l'equip, i la conseqüent flexibilitat del grup.

Com a conclusió, podríem dir que, a mesura que hem anat treballant juntes, hem anat coneixent-nos millor les unes a les altres, i ara sabem que podem comptar que tothom farà la feina quan li pertoqui. És evident que, de l'inici al final, la constància ha estat diferent entre nosaltres, però aquesta ha estat sempre compensada amb el nostre esforç. A hores d'ara, m'atreviria a afirmar que l'equilibri de ritmes és gairebé impossible, donades les circumstàncies, però que sempre es pot compensar d'una manera o altra, sigui amb l'assumpció de més tasques o el treball puntual més exhaustiu en un moment determinat per part dels que som menys constants. D'altra banda, també caldria fer un agraïment especial a aquelles persones que han estat més constants, i que s'han implicat d'una manera quasi diària a la feina de l'assignatura, ja que han garantit una certa estabilitat al grup, i assegurat la puntualitat en l'entrega de les diferents activitats. Entre tots i totes, hem establert un grup prou eficaç i sòlid com per bastir el treball resultant, del qual crec n'estem bastant satisfets i satisfetes.

3 comentaris:

  1. La responsabilitat individual més l'avui per tu i demà per mi ens han fet arribar a bon port. Francament, jo ho he disfrutat força.

    Bons reis, Roland!

    ResponElimina
  2. Aiii el comentari era meu. És que vaig arreglar no sé què des de l'usuari Roland i em vaig dedicar a fer comentaris... quin cap!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Anna, jo ja me'n vaig adonar que havies fet el comentari tu. Cap problema: al final fins i tot haurem donat veu al propi Roland!!! :-)

      Elimina