dimecres, 12 de desembre del 2012

Tecnologia digital


Aquesta assignatura ens ha permès de familiaritzar-nos amb una sèrie de recursos que ens estan ajudant a disposar de les eines i coneixements necessaris per relacionar-nos millor a través de les xarxes socials d’Internet.

Hem après a fer servir una wiki, un blog i a treballar de forma asíncrona amb altres companys a través de la xarxa. Si bé tots teníem un coneixement de les wikis i dels blogs per haver-ne vist d’altres de creats a Internet, no tots hi havíem col·laborat de forma activa i això ha estat molt enriquidor. Penso que en aquesta assignatura també ha estat interessant conèixer recursos que ens hagin ajudat a gestionar i ordenar la informació. Qüestió clau per portar endavant qualsevol projecte a Internet.

Les dificultats les hem anat superant a poc a poc. Algunes ens han estat més fàcils de superar. Amb algunes altres ens hi hem hagut d’esmerçar i ha calgut un esforç més gran per sortir-nos-en. De fet, hi ha molts coneixements per aprendre, i jo tinc la sensació que ens hem hagut de quedar una mica amb la punta de l’iceberg. I que hi ha moltes qüestions que sols les aprendrem si més endavant pretenem aprofundir amb tots aquests coneixements.

És molt interessant el fet de poder demanar dubtes a altres persones per aprendre. Una manera de treballar que va molt amb aquesta nova filosofia de relacionar-nos que ofereixen les xarxes socials. De fet, el propi projecte que hem tirat endavant amb la wiki ha obligat a coordinar-nos i a fer un esforç comú d’entesa. I evidentment les qualitats individuals que cada u de nosaltres tingui (perquè tots tenim els nostres punts forts i els nostres punts febles) ha contribuït de forma enriquidora en l’equip.

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. La Tecnologia digital ens permet com diu el Miquel conèixer una mica més les eines que la xarxa ens pot proporcionar. Qui sap? Potser en un futur ens farà falta tenir al nostre abast coneixements tant importants com aquests.
    A més, la wiki com apunta el meu company ens ha obligat a entendre’ns per tal de contribuir de forma correcte en el treball en qüestió.
    Es important per no dir fonamental saber dominar les eines de comunicació per esclarir tots els dubtes que hi poguessin sorgir.

    Salut!

    ResponElimina