dimarts, 4 de desembre del 2012

Planificació i gestió del projecte

El mes de novembre és un dels mesos més complicats del trimestre. Se sol acumular la feina de les altres activitats que duem a terme els i les alumnes de la UOC, i això afecta a la constància en el treball a la UOC. Com ha comentat l'Anna, el ritme de connexió s'ha mantingut entre les persones que constituïm el grup, però se'ns ha tirat una mica el temps a sobre pel que fa a les dates que havíem atribuït a les diferents tasques. Per a les entrades al blog, per exemple, ens havíem posat com a últim dia avui, dimarts 4 de desembre. Tanmateix, en veure que no hi arribàvem, s'ha proposat de posposar aquesta data fins aquest dijous. Per sort, ja havíem contemplat el tema de la flexibilitat, cosa que ara ens permet d'adaptar-nos a les circumstàncies.

Pel que fa a la planificació de la feina de la wiki, des del principi ens vam proposar la meta de dur a terme un treball de tipus cooperatiu. Cal redactar tots els apartats de manera escueta, concisa, i aclaridora, però, a la vegada, cal que tots els i les membres hi participin. La clau d'aquesta manera de treballar és saber gestionar el temps. De moment, se'ns ha acumulat una mica la feina. Però ens estem posant les piles, i tenim molta empenta. Encara som a temps de recuperar el temps perdut (o no tant aprofitat com ens pensàvem), i fer el treball de manera col·laborativa.

3 comentaris:

  1. En part, és normal que ens costi una mica treballar a l'inici... veus l'entrega lluny i a més estàs una mica cansat de l'última PAC... a banda de les feines diàries que té cadascú. Suposo que ara que queden 12 dies, ens ve la recta final (jo me la imagino que fa una baixada cada vegada més inclinada)i de cop començarem a posar-nos-hi de valent.

    Ànims Roland

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Com diu l'Anna la fatiga i el fet que sembli un treball que no s'acabi mai pot fer que amb el temps la feina decaigui. A més a mesura que es van incrementant nous exercicis que encara no dominem del tot(Wiki)fa que en certs moments es faci difícil pair certes coses.
    Però ja queda poc i només uns quants dies per acabar, el final es a prop i com a futur i últim coordinador crec que acomplirem la PAC amb satisfacció.

    Endavant! Salut!

    ResponElimina